Tájékoztatjuk, hogy internetes oldalunk úgynevezett cookie-kat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze ezek használatát, vagy zárja be az oldalt.

A süteményekről

Vállaljuk esküvőkre házias jellegű sütemények készítését a rendezvény létszámának megfelelően. Gyakran felmerülő kérdés, hogy 1 főre mennyi süteményre van szükség. A mennyiséget a vendégvárás időpontja határozza meg, például a sós sütemények esetében, 6-10 dkg/fő attól függően, hogy hány órán keresztül látjuk vendégül a násznépet. Az édes teasütemények esetén 1 főre 10-15 dkg számolunk attól függően, hogy rétest is kerül-e az asztalra. Természetesen ennél nagyobb mennyiséget is kérhet a megrendelőnk, mi a fentiekben az optimális mennyiséget ismertettük.

 

A menyasszonyi tortáról

A menyasszonyi torta az esküvő egyik ékessége és díszítése alkalmazkodhat az esküvő színvilágához. Méretét szeletszámban szoktuk meghatározni. Az ár nagy mértékben függ a díszítéstől és a marcipán bevonattól, de általánosságban mondható, hogy 250-300 Ft között van szelete. Ez az ár természetesen nem tartalmazza a nászpárt és a tűzijátékot.

Kérjük tekintse meg galériáinkat...

Üdvözöljük honlapunkon!

Kedves Látogató, kérjük engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk Önnek vállalkozásunkat a Maróti Cukrászatot. Tovább...

Esküvői torta kínálat

Alkalmi torta kínálat

Formatorta kínálat