Tájékoztatjuk, hogy internetes oldalunk úgynevezett cookie-kat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze ezek használatát, vagy zárja be az oldalt.

Mit jelent, hogy egy torta tejszínes vagy tejszín nélküli?

A különbség a torta díszítésében van, azaz a bevonat lehet tejszínes vagy tejszín nélküli esetén fehér csoki, barna csoki vagy marcipán.

 

Egy rendezvény esetén mennyi sós süteményt számoljak egy főre?

6-10dkg/fő, a vendégség időtartamától függően.

 

Mennyi édes teasütemény szükséges vendégenként egy esküvőn?

Mi azt ajánljuk, hogy vendégenként 10-15 dkg édes teasüteménnyel számoljunk, attól függően, hogy rétes kerül-e az asztalra.

 

Egy szál rétes hány darabra vágható?

Alapesetben 10 darabra kényelmesen vágható, azonban szükség esetén 12 darabot is szelhetünk belőle.

 

Hol vehetem át a rendelésem?

Rendelését bármelyik üzletünkben átveheti, melyet a rendeléskor kérünk előre jelezni, illetve lehetősége van házhoz szállítást kérni Szeged 15 km-es körzetében 1000 Ft-ért. A kiszállítás minden nap 8 és 12 óra között történik, körjárat jelleggel, tehát nem pontos időpontra.

 

Mennyi idővel előre kell megrendelnem egy alkalmi tortát?

Célszerű 1-2 nappal előtte.

 

Fényképes tortát szeretnék, hogyan juttathatom el a fényképet?

Több lehetősége van, mi azt ajánljuk, hogy digitális formában juttassa el hozzánk, az Online rendelés menüponton keresztül vagy küldje el emailben a rendeles(kukac)maroticukraszat.hu címre. Lehetősége van személyesen is behozni a fényképet valamely üzletünkbe.

 

Rendezvény esetén, mennyivel előtte kell megrendelnem a süteményeket?

Ez nagyban függ a rendezvény létszámától, de elmondható, hogy nagyobb létszám esetén 1 héttel előre, kisebb esetén elég 2-3 nappal előtte.

 

Melyik telefonszámon adjam le a rendelésemet?

Bármelyik üzletünk telefonszámán leadhatja rendelését, azonban célszerű a Berkenye Cukrászdáén (30/723-0914), tekintettel arra, hogy a cukrászaink ott dolgoznak és felmerülő kérdés esetén azonnal válaszolni tudnak.

 

 

Üdvözöljük honlapunkon!

Kedves Látogató, kérjük engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk Önnek vállalkozásunkat a Maróti Cukrászatot. Tovább...

Esküvői torta kínálat

Alkalmi torta kínálat

Formatorta kínálat