Tájékoztatjuk, hogy internetes oldalunk úgynevezett cookie-kat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze ezek használatát, vagy zárja be az oldalt.

Kedves Látogató!

Kérjük engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk Önnek vállalkozásunkat a Maróti Cukrászatot.

Több mint 20 éve működik a vállalkozásunk, mára már Zsombón, Sándorfalván és Szeged-Kiskundorozsmán is állunk rendelkezésükre. Saját üzemeltetésű üzleteinkben, Zsombón a Tímea süteményboltban, Sándorfalván a Livett Süteményboltban és Szeged-Kiskundorozsmán a Főnix Cukrászdában a hét minden napján várjuk kedves vendégeinket!

Süteményeinket tradicionális receptek alapján készítjük, ízesítésükre csak természetes alapanyagokat használunk. Célunk kiváló minőségű termékeket előállítani elérhető áron!

Számunkra a legfontosabb a vendégek elégedettsége, melyet termékeink magas minőségével próbálunk folyamatosan elérni. Mára már a visszajáró vendégeink köre egyre bővül, mely visszajelzés számunkra, hogy elégedettek velünk.

Vállaljuk sütemények és torták szállítását esküvőkre és rendezvényekre!

Kellemes böngészést kívánunk megújult honlapunkon!

 

Üdvözöljük honlapunkon!

Kedves Látogató, kérjük engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk Önnek vállalkozásunkat a Maróti Cukrászatot. Tovább...

Esküvői torta kínálat

Alkalmi torta kínálat

Formatorta kínálat